Concepte EDUVISUAL

Definició del Projecte i del Blog

El projecte es basa en la proposta de creació d’un espai per a continguts audiovisuals on alumnes i professors puguin presentar els seus projectes (disposant d’un suport tècnic professional en el cas de necessitar-ho).

El Blog pretén ser una forma de comunicació entre persones.
Animem a la participació, així com a compartir informació, coneixement i cultura.

Dues grans línies de treball són necessàries: la importància i potencial que té el llenguatge audiovisual i la necessitat d’ampliar la participació dels estudiants en l’evolució del sistema educatiu (i els ciutadans del sistema polític/social). La universitat ha de traslladar el coneixement a la societat de forma creativa, clara i pràctica.

Blog Anterior

L’origen del WebBlog actual és un blog d’Idees sobre Audiovisuals a la Universitat.
“Noves Formes de Comunicació i Participació Multimèdia a l’entorn Universitari. Ampliació del Coneixement basat en la recerca i creació Audiovisual.” by Google

En aquest espai hi ha reportatges i vídeos del canal de provesEDUvisuals del Youtube juntament amb Articles d’Opinió, resums del contingut i preguntes fetes als personatges, o bé que surten de la pròpia entrevista, un cop visionat el muntatge.

Altres continguts d’Interès, com són les eines tecnològiques i educatives, o bé les referències web procedents de la Recerca sobre EDUcació i els audioVISUALS s’ordenen al següent BlogWeb: Directori NRK & Projectes AV
Aquest espai pot ser un bon lloc on marcar els objectius de futurs reportatges i entrevistes. Referents web, Exemples de vídeos i de Projectes socials, comunicatius, educatius, de genereció d’empreses, intercanvis cuturals, transferència del coneixement,… centrant-se sempre en la Formació i l’Audiovisual com un eix aplicable a la millora de les estructures actuals.

Un atre espai de treball, en aquest cas teòric es el Projecte Final del Postgrau IL3 sobre Programes per a l’Aprenentatge (en Castellà). Ampliación del Conocimiento en la Educación y la Gestión de las Ideas Creativas.

Ruby NRK 2009  ————————————-   ©reative©ommons

Anuncis
  1. Novembre 7, 2010 a les 2:27 am

    Felicitats per el projecte!!! Molt interessant i complet tot el que vas col·locant.

  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: