Pàgina d'inici > ®02_Ningú ho sap tot > Mossega la Poma, un Blog/Podcast en Català

Mossega la Poma, un Blog/Podcast en Català

Aquesta entrada presenta un espai comunicatiu sobre tecnologia: MossegaLaPoma

No tinc accés a Internet, però avui m’acosto a la feina i exporto el vídeo que fa dies que espera a ser publicat. Aquest missatge no és més que una presentació del Blog i Podcast en català que neix el 2007 i que porta uns anys informant distesament del món Apple i la Tecnologia que ens envolta. Encara que es van obrint a d’altres temes és potser més interessant veure com van ampliant la participació al “programa” amb personatges de rellevança social com l’Antoni Bassas (corresponsal de TV3 als Estats Units), o fent entrar en directe als oients que s’animen a utilitzar el programa Skype (de àudio/vídeo conferències). També estan molt motivats a provar eines noves, programes web i tots els aparells que des de la nova tecnologia els cau a les mans. Fa uns mesos que treballen amb el Wave de Google on es discuteixen temes i es plantegen propostes per tractar o fer durant el Podcast que és més o menys l’eix d’on giren tant el Blog com les diferents activitats.

Normalment el programa/Podcast consta de… la Tertúlia macaire amb els Mosseguis…  Actualitat macaire amb Miquel Labòria del Bloc d’Apple en Català … Podcàsting d’investigació amb l’Esther–Musa… La Ludoteca … El trasto i el personatge … Propostes mosseguis …

Envial’ns la teva Proposta Mossegui!

I tot acompanyat de música… MINUTS MUSICALS … on es donen a conèixer artistes del món implicats en major o menor mesura al GlobalKnowlage que respresenten el CreativeCommons, SaveCreative, CopyLeft o altres registres que permeten  alliberar controladament la música.

Potser podria destacar la paciència i entrega que tenen un cop publicat cada programa/Podcast al penjar els Continguts en detall (shownotes)… Un esquema de la pista acústica que pot servir d’aperitiu per saber “de què parlen avui” i permet reprendre els temes tot entrant als enllaços que ens faciliten… per una bona navegació.

No us perdeu els 60 minuts o més d’entreteniment geek-tecnològic en català… podeu registrar-vos, animar des de les xarxes socials o subscriure-us sense cost… a Mossegalapoma_Punt_Cat

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari